Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny

Semesterhus i Albanien

Hyra hus och semesterlägenhet i Albanien

Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Albanien. Detta är ett land som bara väntar på att bli upptäckt vilket gör att du kan hyra hus och semesterlägenhet här långt från massturismen. Albanien är ett land som är rikt på arkeologi, natur och traditioner. Den viktigaste staden är Tirana som även är huvudstaden i landet. Andra viktiga städer är Durres och Vlora från vilka det finns färjeförbindelser till hamnar i Bari, Brindisi, Ancona och andra hamnar i adriatiska havet.

Om det är ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Durres i Albanien som lockar så kommer du få en semester i en stad med mycket historia då den grundades redan år 627 före krist. Durres har genom åren blivit invaderat av både grekerna och romarna vilket har satt sin prägel på staden.

Om du väljer att hyra hus eller semesterlägenhet i Albanien så kommer du ha en bra utgångspunkt för dagsturer och besök till kusten. Albaniens rika historia, få turister och bra läge för utflykter gör att du med ett semesterhus här kan få en unik och oförglömlig semester. Välkommen att göra en sökning för att hitta det semesterhus eller den semesterlägenhet som passar just dig. Har du hittat ett semesterhus du vill hyra kan du också boka det direkt här online. På dansommer har vi lång erfarenhet av framförallt uthyrning av semesterhus i Danmark men vi kan numer också erbjuda ett brett utbud i resten av Europa. Vill du att nästa semester ska bli i ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Albanien? Då är du välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Albanien!
 

Visar 1 av 0 boenden
    Se fler boenden och anpassa din sökning för just dina önskemål!
    Fler boenden / Filtrera

    Våra regioner i Albanien

    Albanien