Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny

Semesterhus i Bulgarien

Hyra hus eller semesterlägenhet i Bulgarien

I Bulgarien hittar man många härliga semesterhus och semesterlägenheter med bra standard. Bulgarien är semesterland med mycket låga priser, men landet utvecklas också kontinuerligt. Landets placering vid Svarta havet och det behagliga klimatet gör landet till en populär semesterort. Bulgarien ligger på Balkan-halvön i södra Östeuropa med Rumänien, Serbien, Makedonien, Grekland och Turkiet som närmsta grannar. Hos oss på dansommer kan du hyra hus eller semesterlägenhet i Bulgarien.

Semesterområdena i Bulgarien ligger som pärlor på rad längsmed den mer än 2000 kilometer långa kuststräckan ut till Svarta havet. Här skjuter nya moderna semesterbostäder upp hela tiden med härliga semesterhus och semesterlägenheter. Svarta havets mångfaldhet och härliga vatten tillsammans med nästan 300 timmar sol per år är grunden till att Bulgarien blivit ett sådant populärt resmål. Bulgarien är fortfarande en relativt ny semesterdestination att hyra hus eller semesterlägenhet med många outnyttjade möjligheter. Med ett semesterhus här kan du uppleva ett land som är rikt på arkitektur, tradition, kultur och historia. Det finns många platser med orörd natur och i Bulgarien kan den som hyr semesterhus här varje dag uppleva och upptäcka nya spännande saker. Man kan naturligtvis även bara koppla av på stranden och sola sig. På hösten kan man njuta av det milda klimatet och under vintern finns det även möjlighet till skidåkning.

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra hus eller semesterlägenhet i Bulgarien varmt välkommen. Du kan se samtliga tillgängliga semesterhus i landet här på vår hemsida. Hittar du ett semesterhus som passar dig så är du även välkommen att boka det direkt online. Dansommer har arbetat med uthyrning av semesterhus och stugor sedan 1976 – en trygghet för dig som vill hyra hus.
 

Visar 0 av 0 boenden
    Se fler boenden och anpassa din sökning för just dina önskemål!
    Fler boenden / Filtrera

    Våra regioner i Bulgarien

    Sunny Beach - Kusten Norr Om Bourgas Varna