Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny
submenu icon

Djurs Sommerland

Rabatt på biljetter till Djurs Sommerland

Varmt välkommen att uppleva Nordens största sommarland tillsammans med oss på dansommer! Du som hyr ett semesterhus eller en stuga i Danmark via dansommer, kan köpa biljetter med rabatt till Djurs Sommerland! I Nordens största sommarland finns upplevelser för flera dagar av nöje.
Erbjudande 4/5-20/10 2019 - se öppettider på djurssommerland.dk
  • 2-dagarsbiljett = 15% rabatt och besök parken två gånger inom sju dagar. 
  • 1-dagsbiljett = 20% rabatt

Biljetter med rabatt köper du på dansommers servicekontor i Danmark.

Eftersom ni redan har biljetterna, slipper ni köerna vid ingången och kan gå direkt in till Djurs Sommerland.

OBS! Erbjudandet gäller endast vid köp genom dansommer dvs. kan ej köpas i entrén till Djurs Sommerland. Biljetterna är giltiga under den period ni har hyrt ert semesterhus. Vid köp av 2-dagarsbiljett, ska besöken ske inom sex dagar (biljetten sparas och scannas igen vid andra besöket). Då biljetten är personlig, kan den ej överlåtas till en annan person. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Hur gör jag för att boka?

Hyr ett semesterhus via vår hemsida och använd erbjudandet att köpa Djurs Sommerland-biljetter med rabatt. Du köper biljetterna på vårt lokala servicekontor där de hämtas ut i samband med nyckelutlämningen. 
 

Upplev Nordens största sommarland

Berg och dalbana på Djurs Sommerland

Söker du och familjen fart, kul och lek? Besök då Djurs Sommerland där ni kan få uppleva 9 temaland, Danmarks största berg- och dalbanor, det jättestora vattenlandet och över 60 olika attraktioner för både stor som liten. Kom och upplev du också varför Djurs Sommerland har blivit utsedd till Nordens bästa sommarland fyra år i rad.

STOR NYHET 2019: Danmarks största Gyro Swing - TIGEREN

Gör er redo för en upplevelse som biter sig fast! Tigeren i Wild Asia är det snabbaste och högsta nöjet i Djurs Sommerlands historia. I en oförglömlig flygtur tar Tigeren med er i en toppfart av 100 km/h och svinghöjd om hela 45 meter. 
För de fartglada små, finns det också mycket att glädjas av i Wild Asia- Upplev bland annat Jungle Rally och Safaribussen.

 

Bondegårdsland - för barn och lekfulla föräldrar

Bondegårdsland för de små på Djurs Sommerland

Det stora Bondegårdslandet är fyllt med roliga upplevelser där alla i familjen kan delta. Upptäck till exempel fritt fall från vattentornen eller far iväg i berg- och dalbanan i ett moln av kycklingfjädrar. Här kan ni uppleva 10 attraktioner där hela familjen kan vara med.

 

Märk suset i Danmarks största berg och dalbanor

Upplev Danmarks största berg och dalbanor på Djurs

I Dragekongen är det garanti för sug i magen när ni plötsligt dyker ner i 85 km/h från 30 meters höjd. Än mer adrenalinsus i världsklass får ni när ni skickas iväg i upp till 85 km/h i Danmarks längsta berg- och dalbana - Juvelen. Eller dundra ner från 32 meters höjd i 90 km/h i Piraten.

Stort Vattenland och över 60 attraktioner

Hyr semesterhus med dansommer och upplev Vattenlandet

Med över 60 attraktioner försvinner timmarna lätt bort här. Glöm inte att besöka det jättestora Vandland där ni kan njuta av solen vid vattenkanten eller åka någon av de många vattenrutschbanorna.

 

 

Upplev också Magisk Halloween under höstsemestern med över 25 000 pumpor, två Halloween Hounted Houses och (o)hyggliga upplevelser för hela familjen. 

Kom ihåg att ni har fri tillgång till alla parkens attraktioner, när entréen är betald - välkommen!

www.djurssommerland.dk

 

 

Djurs Sommerland - upplevelser för flera dagar av nöje.