Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny
submenu icon

Stugor med cykeluthyrning

Hyr cyklar till din stuga i Danmark

Hos oss på dansommer har du nu möjlighet att hyra cyklar när du hyr någon av våra stugor i områdena Söndervig, Bjerregaard, Römö, Djursland samt Själland och öarna. Då det är olika avtal i olika områden så ber vi dig se förutsättningarna för just det område du valt att hyra stuga i. Du finner förutsättningarna per område i menyn här till vänster.

Stugor och cykeluthyrning
Om ni valt att hyra någon av våra stugor i Danmark kan en extra frihetskänsla uppnås genom att hyra cyklar. Varför inte ta en tur ner till affären och packa matsäcken full för att sedan ge er ut på tur i det fria? Låt cykeln ge er minnen av området omkring er stuga. Om du hyr stugor i något av de områden där vi erbjuder cykeluthyrning i Danmark, kan ni välja att hyra cyklar med. Då slipper ni också att ta med egna hemifrån.
 
Hur beställer jag cyklar?
Börja med att boka någon av våra stugor här på vår hemsida. En förutsättning är att den hyrda stugan är kopplad till något av de lokalkontor som erbjuder cykeluthyrning. Du får sedan ett mail med en länk till din bokningssida - 'Min Bokning'. Från den sidan har du möjlighet att beställa cyklar. Du kan naturligtvis även beställa över telefon hos det servicekontor som är anslutet till den stuga ni hyr. Undantaget är stugor med cykeluthyrning i Gilleleje vilket du läsa om i menyn här till vänster.
 
Vad kostar det att hyra cyklar?
Priserna på cykeluthyrning skiljer sig beroende på vilket område i Danmark din stuga ligger i. Respektive priser finner du i menyn.