Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny

Stugor i Finland

Hyra stuga i Finland

Hos oss på dansommer kan du finna stugor i Finland för uthyrning som bjuder in till ljusa nordiska nätter och en orörd natur som ger enastående upplevelser. Att hyra stuga i Finland ger optimala förutsättningar för cykling, vandring, paddla kanot och ridturer. Tusentals sjöar, öppna landskap, tät skog, bergsområden och ett landskap präglat av åar och öar karakteriserar Finland. Nu kan även dansommer erbjuda fantastiska stugor i dessa vackra miljöer. Du som vill hyra stuga i Finland kan göra det direkt här på vår hemsida där du kan se alla tillgängliga stugor.

Väljer du att hyra stuga i Finland under högsommaren så skiner solen nästan dygnet runt, precis som i Sverige. I Utsjoki, i den nordligaste delen av finska Lappland, varar de längsta sommardagarna mer än två månader. I det södra Finland blir det heller aldrig mörkt på sommaren. Skymningen på kvällen blir avlöst av gryningen på morgonen. Finland har mer än 180 000 sjöar, 35 nationalparker och kusten är flera tusen kilometer lång. För friluftsälskaren är våra stugor i Finland mycket uppskattade. Att hyra stuga ger generellt bättre möjligheter att uppleva ett land.

Hyr någon av våra stugor i Finland och ta del av en blå labyrint av sjöar, floder, kanaler och öar förenat med skog och kullar spritt över flera hundra kilometer av vacker och betagande naturområden. Saimaasjöarna längsmed gränsen till Ryssland är ett stort nätverk av vattendrag och sjöarna fortsätter mot väst till Kuopio och i norr till Nurmes. Detta område har gett Finland namnet ’De tusen sjöarnas land’ och är ett perfekt ställe att hyra stuga oavsett om du vill njuta av lugnet och den friska luften eller om du vill utforska alla sjöar, floder och skogar. Området bjuder dessutom på, förutom stugor för uthyrning, en särskild form av europeisk kultur som kan utforskas i de små mysiga landsorterna där man även kan få en inblick i finska traditioner.

Välkommen att hyra stuga i Finland - De tusen sjöarnas land!

Du kan se våra tillgängliga stugor i Finland genom att göra en sökning och skulle du hitta en stuga som passar så kan du även boka den direkt online. Markera dina kriterier så visar sökningen de stugor som matchar dina önskemål. Om du redan nu är intresserad av att hyra stuga så vänta inte för länge – först till kvarn gäller!
 

Visar 0 av 0 boenden
    Se fler boenden och anpassa din sökning för just dina önskemål!
    Fler boenden / Filtrera

    Våra regioner i Finland

    Finland