Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny

Stugor på Island

Semesterhus att hyra på Island

En semester i någon av våra semesterhus och stugor på Island ger fantastiska minnen. Fängslas och inspireras av ett hav av intryck. Upplev den fascinerande ön av eld och is på nära håll. Dansommer erbjuder mysiga semesterhus och stugor på Island!
Genom en semester i en stuga på Island blir man medveten om hur landet har uppstått. Naturkrafter som skapar och formar ön uppleves överallt. Det råa vulkaniska landskapet blir konstant bearbetat av glaciärer och vilda floder och de är även stadigt under förändring vid kusterna. Jordklotets innersta krafter är i ständigt kapplöpning med vegetationen när mossan bjuder in till liv på den nyss avkylda lavan. För naturälskare är Island ett sant paradis med otaliga fascinerade attraktioner som gör semestern i någon av våra stugor och semesterhus oförglömlig.

Enastående landskap och en värld av is

Passa på att hyra stuga eller semesterhus på Island och bli fascinerad av de varma källorna och glaciärerna eller njut av en promenad mellan vattenfall, brusande fjordar och pittoreska kuster. Gå på upptäcksfärd bland de fantastiska lavaformationerna i grottor och förtrollande borgar. Inandas ren luft och få en förfriskning vid en av de många rena dricksvattenkällor. På Island kan man dessutom se när miljoner av havsfåglar t.ex. lunnefågel ynglar och se valar lägga ägg vid Islands kust.

Uthyrning av stugor på Island

Det finns oändliga möjligheter om du väljer att hyra stuga på Island. Lär känna Islands mångfaldighet under semestern och dyk ner i en fascinerande värld långt från vardagen. Bästa utgångspunkten att upptäcka ön är genom någon av de semesterhus och stugor som finns här. Vi på dansommer finns här för dig som vill hyra stuga Island men vi erbjuder även stugor på fler platser i Europa. Gör en sökning redan nu och se vårt utbud av semesterhus och stugor på Island.
 

Se fler boenden och anpassa din sökning för just dina önskemål!
Fler boenden / Filtrera