search

Semesterhus i Böhmen

Välkommen att hyra semesterhus i Böhmen som är den största regionen i Tjeckien. Här kan du hyra hus eller semesterlägenhet nära inpå turistmässigt intressanta områden och sevärdheter. Hyr ett semesterhus i Böhmen och upplev regionens kultur samt det spännande och intressanta tjeckiska köket.

Ett trevligt alternativ är att hyra hus eller semesterlägenhet i bergen Krkonose eller i någon av de andra bergskedjorna såsom Jizera och Krusne och gå på upptäcktsfärd genom att vandra eller klättra. Önskar du en skidsemester i Tjeckien så kan du hos oss på dansommer hitta semesterhus i de böhmiska bergen som är full av skidbackar och möjligheter till längdskidåkning.

Böhmen har något för alla. Hyr ett semesterhus i den södra delen och var lite mer aktiv genom att exempelvis paddla kanot eller kajak på områdets floder. Utforska de gamla borgarna, slotten och palatsen i öst eller njut av livet i ett semesterhus eller en semesterlägenhet i väst där du kan njuta av läckra våfflor och rent källvatten.

Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Böhmen i Tjeckien. Sök samt boka ditt semesterhus i Tjeckien direkt här på vår hemsida.