Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny

Semesterhus i Turkiet

Hyra hus i Turkiet

Slappna av med familjen genom att hyra semesterhus i Turkiet. Om du älskar sol, stränder och hav tillika antika platser, kultur och god mat så är ett semesterhus i Turkiet något för dig. Hos dansommer kan du hyra hus eller semesterlägenhet i Turkiet som utgångspunkt för en härlig semester.

Turkiet är ett populärt resmål bland oss svenskar när vi ska på semester så varför inte uppleva landet genom att hyra hus eller semesterlägenhet? Särskilt eftertraktat är Rivieran med det härliga klimatet och de kilometerlånga sandstränderna där solen tittar fram cirka 320 dagar om året. Här kan man verkligen njuta av sin semester. Det är dock inte bara klimatet som lockar turister från hela världen. Den gamla turkiska kulturen ger så många överraskningar och upplevelser att en vecka inte är nog. Våra semesterhus, villor och semesterlägenheter är perfekta utgångspunkter för utflykter till turkiska sevärdheter.

Gemensamt för våra semesterhus och stugor är den privata atmosfären där de står i kontrast till betonghotell längsmed kusten. Ett individuellt semesterhus i Turkiet gör det möjligt att kombinera alla familjens önskningar. Barnen älskar gott om plats och inte minst swimmingpoolen. De vuxna njuter av den lugna atmosfären, mys och avkoppling och möjligheten för plötsliga infall.

Vi på dansommer hälsar dig välkommen att hyra hus eller semesterlägenhet i Turkiet. Du kan se våra tillgängliga semesterhus i Turkiet genom att göra en sökning här på vår hemsida. Här kan du även boka ditt semesterhus direkt online.

Visar 0 av 0 boenden
    Se fler boenden och anpassa din sökning för just dina önskemål!
    Fler boenden / Filtrera

    Våra regioner i Turkiet

    Turkiet