search

Hyr semesterhus eller lägenhet vid Balatonsjön

Välkommen till oss på dansommer för att hyra semesterhus vid Balatonsjön som är den mest populära semesterdestinationen i Ungern. Att hyra hus vid Balatonsjön, som även går under namnet Balaton och Plattensee, möjliggör för gott om aktiviteter och attraktioner i området.

För vattenälskaren är ett semesterhus vid Balatonsjön perfekt. Familjesemestern läggs lämpligtvis vid de södra delarna medan vattensport-entusiaster bör kika på de norra delarna där goda möjligheter till surf och segling finns.

Att hyra hus eller semesterlägenhet vid Balatonsjön bjuder in till mycket mer än bara vatten och vattenaktiviteter. Området präglas av vacker natur med bra vandringsstigar där man kan gå på upptäcktsfärd i det vulkaniska landskapet.

Låt bilen stå vid ditt semesterhus och ta dig runt sjön på cykel eller till häst. Oavsett om du vill ha en aktiv semester i Ungern eller lugn sådan så är ett semesterhus vid sjön Balaton ett utmärkt boende för sommarsemestern.

För att hyra hus vid Balatonsjön i Ungern kan du söka i utbudet samt boka direkt här på vår hemsida. VI har även semesterhus i Ungern på fler platser för uthyrning.

Vi på dansommer hälsar dig varmt välkommen att hyra hus vid Balatonsjön genom oss.