search

Hyr semesterlägenhet i Budapest

För en weekend i en populär storstad i Europa kan vi tipsa om våra semesterlägenheter i Budapest. I ett idylliskt läge på den ungerska sidan av Donau, hittar du denna stad som är en av de trevligaste och charmigaste huvudstäderna i Europa.

Att hyra semesterlägenhet i Budapest är ett perfekt sätt för att utforska detta omtyckta resmål. Utöver semesterlägenheter har vi även ett och annat semesterhus i området kring Budapest. Staden går att utforska på många sätt: till fots, med buss, spårvagn eller på cykel.

Bestäm själv hur du vill utforska de majestätiska kanalerna, härliga parkerna, historiska kyrkorna, muséerna och det livfulla centrumet.

Letar du efter avkoppling? Då kan du prova något av de spabadhus och varma källorna som finns i staden. Genom några av våra semesterlägenheter i Budapest kan du få avkoppling i något av de många termalbaden som finns i staden.

Med en semesterlägenhet nära centrala Budapest får du också närhet till en rad imponerande historiska sevärdheter och byggnader. Huvudstaden är ett givet besöksmål om du planerar hyra hus i Ungern. För en kortare eller längre semester i Ungerns huvudstad: välkommen att boka någon av våra semesterlägenheter i Budapest