search

Hyr hus eller lägenhet i Belgien

Väljer du att hyra semesterhus eller semesterlägenhet i Belgien finns alla möjligheter för rekreation.

I Belgien hittar du bland annat bergskedjan Ardennerna med sina mjuka skogsbeklädda berg, floder, fantastiska droppstensgrottor och stora skogar som lockar till vandringsturer, där det enda du hör är fåglarna sångspel och vindens visslingar.

Det är som ren balsam för kropp och själ. Väl värt att uppleva om du ska hyra semesterhus i Belgien.

Mer än bara Bryssel

Om du väljer att hyra hus eller semesterlägenhet i Belgien så kommer du att upptäcka att landet inte bara är Bryssel, landets huvudstad som är en trevlig, livlig och modern storstad där många kulturer möts och samtidigt en storstad som har bevarat sin gamla prägel och atmosfär.

Belgien är inte heller bara kanalbåtturer i Brugge eller shopping i Antwerpen. Dock så är dessa städer en viktig del av Belgien och absolut värda ett besöka när man är på semester i ett semesterhus i detta spännande land.

Det belgiska köket

Självklart ska du som kommer hyra hus eller semesterlägenhet i Belgien även pröva på det belgiska köket. Det belgiska köket är en fest för både smak och ögat och Belgien anses av många vara gastronomins land. I många små städer ligger caféer och restauranger sida vid sida och konkurrerar om att göra den bästa maten av läckra råvaror i toppkvalitet.

Här finns bland annat över 300 olika ostsorter, något av världens bästa choklad och över 500 olika sorters öl. Genom att hyra hus i Belgien kommer man med stor sannolikhet få några av sitt livs bästa kulinariska upplevelser - här serveras fransk kvalitet i tyska portioner.

Uthyrning av semesterhus i Belgien

Hos dansommer kan du hyra hus i Belgien men även semesterlägenhet om så önskas. Majoriteten av våra semesterhus är privatägda men inspekterade innan intag.

Du kan se våra kvalitetssäkrade semesterhus genom att göra en sökning här på vår hemsida. Du kan också boka ditt semesterhus direkt här – tryggt och enkelt.

Välkommen att hyra hus eller semesterlägenhet i Belgien genom dansommer!