Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny

Stugor i Schweiz

Hyra stuga i Schweiz

Hos dansommer har vi stugor i Schweiz för uthyrning till dig som vill spendera nästa semester i detta land. Schweiz är kanske ett litet land, men är bra på att ge sig själv positiv uppmärksamhet. På grund av landets storlek är det möjligt att nå de mest vackraste utflyktsmålen inom ett kort avstånd från din hyrda stuga, antingen i egen bil eller med tåg. Att hyra stuga i Schweiz innebär semester i ett litet land med många semesterupplevelser. Gör en sökning och se våra stugor i Schweiz. Om du vill boka någon av våra stugor så kan du göra det direkt här på vår hemsida.

Rikt på historia och sevärdheter

Väljer du att hyra stuga i Schweiz under sommaren så bjuder de vackra bergslandskapen in till vandringsturer, klättring eller golf. Otaliga berg- och glaciärsjöar är perfekta för simning, dykning eller bara till ett dopp. Vintersportsmöjligheterna är otaliga och här finns något för allas smaker till våra stugor i Schweiz. Kulturen spelar en viktig roll i Schweiz, vilket bland annat syns i städerna Bern, Luzern, Montreux, Genève och Zürich, som alla är populära turistdestinationer och värda besök om du hyr någon av våra stugor i landet. Ett berömt operahus, parlamentsbyggnader, vackra gamla städer, intressanta museer och gallerier såväl som den kända jazzfestivalen i Montreux och de idylliska insjöarna gör Schweiz till en unik semesterdestination att hyra stuga. Vissa städer och områden har mer än 2 000 års historia bakom sig. På nationalmuseet hittar du den största samlingen av schweizisk kultur med historia från medeltiden och fram till idag. Hyr någon av våra stugor i Schweiz och ta del av landets historia.

Stuguthyrning i Schweiz

Är du som kommer hyra stuga i Schweiz intresserad av språk så finns här fyra som talas; tyska, franska, italienska och rätoromanska. Dessa fyra språk vittnar om landets mångfald. Det finns även ett mindre turistpräglat sätt att semestra i landet där ro och avkoppling är nyckelorden. Slappna av exempelvis med en härlig promenad, eller ett avkopplande termalbad. Schweiz har allt! Att hyra stuga i Schweiz är en bra utgångspunkt för att upptäcka landet. Är du inne på att hyra stuga i Schweiz så kan du boka direkt genom oss på dansommer. Du kan se alla tillgängliga stugor genom att göra en sökning här på vår hemsida där också bokning kan ske direkt online. Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga i Schweiz!

Visar 1 av 0 boenden
    Se fler boenden och anpassa din sökning för just dina önskemål!
    Fler boenden / Filtrera

    Våra regioner i Schweiz

    Schweiz