search

Hyr semesterhus eller lägenhet i Frankrike

Välkommen till oss på dansommer för att hyra semesterlägenhet eller semesterhus i Frankrike, landet som man gärna vill tillbaka till. Frankrike är ett stort land med över 3000 kilometer kustlinje, tre hav och en ocean, skogar som täcker mer än en fjärdedel av landet och flera bergskedjor. Passa på att hyra hus i Frankrike och upplev ett land med en otrolig landskapsmässig variation.

Hos oss kan du hyra både semesterhus och semesterlägenhet över mer eller mindre hela Frankrike. Varför inte ett semesterhus på den franska landsbygden eller kanske en semesterlägenhet vid den franska Rivieran? Hos oss finner du privatägda semesterhus i Frankrike för uthyrning från norr till söder.

Semesterhus från norr till söder

Väljer du att hyra hus i norra Frankrike så bjuds du på klippkuster, idylliska bukter, pittoreska fiskestäder och frisk havsluft medan man i den västra delen hittar gyllene sandstränder omringad av klitter. Föredrar du hellre semesterhus i den nordöstra delen av Frankrike så finns här vinodlingar och mysiga landsorter där många ser ut som för 3-400 år sedan med gamla korsvirkeshus och kullersten.

Här finns slott, borgar och landsorter överallt och man märker verkligen historiens påverkan om man hyr semesterhus här. Om du hellre föredrar att hyra hus i söder vid Medelhavet och Côte d’Azur så lockar det med turkosfärgade hav, mjuka kullar, idylliska dalar, bergstoppar, små charmiga bergsbyar som ligger högt över bergsklyftorna, vackra stränder och laguner omgivet av vita klippor. Upplev även de berömda, lyxiga strandpromenader i badorterna Cannes, Nice och Monte Carlo genom att hyra semesterlägenhet eller semesterhus här.

Dansommer erbjuder ett större utbud för den som vill hyra semesterlägenhet i Cannes. Se även våra semesterhus i den sydvästra delen av Frankrike som är ett av landets mest solsäkra och varma områden.

Upplevelser för dig som vill hyra hus i Frankrike

Genom att hyra hus i Frankrike så kan du överallt stöta på imponerande katedraler, kyrkor, museer, antika byggnader, parker och trädgårdar likaså det berömda franska köket som kan njutas överallt. I Frankrike finns det nämligen inte mindre än 110 000 restauranger av olika slag där man kan få allt från goda viner till franska rätter som den smakfulla fisksoppan Bouillabaisse, fisk och skaldjursrätter, läckra croissanter, crepes och spröda baguetter.

Bara maten är en god anledning att hyra hus i Frankrike. Varför inte inhandla lokala specialiteter och tillaga maten själv för att sedan avnjuta den på altanen till ditt semesterhus? Med ett semesterhus i Frankrike kan du välja själv om du vill äta ute eller ’hemma’.

Hyr ett semesterhus i Frankrike och besök den franska huvudstaden Paris som enligt många är en av världens vackraste städer och måste besökas. Här kan man besöka världsberömda sevärdheter som Eiffeltornet, Sacre Cour, Louvre, Montmartre, Notre Dame katedralen, Triumfbågen och en massa muséer med både modern och klassisk konst. I omgivningarna kring Paris ligger bland annat Solkungens slott i Versailles och Loirdalen med de praktfulla slotten. Väljer du att hyra hus i närheten så ska du definitivt ge dem ett besök.

Genom ett semesterhus i Frankrike, eller likväl en semesterlägenhet, får du den bästa utgångspunkten för att uppleva allt landet har att erbjuda. Att hyra hus är det bästa sättet att komma nära resmålet. Tänk själv att få leva som fransosen i ditt egna semesterhus i Frankrike.

I Frankrike finns många storslående naturområden, fascinerande städer, spännande aktivitetsmöjligheter och berömda attraktioner så att man aldrig blir färdig med att uppleva landet utan bara vill komma tillbaka hit till ett semesterhus igen.

Hos dansommer kan du även hyra semesterhus i övriga Europa. Alla semesterhus är kvalitetssäkrade och är det tillgängligt så kan det bokas direkt här online.

Varmt välkommen till dansommer för att hyra hus i Frankrike!