search

Hyra stuga i Norge

Välkommen att boka någon av våra många stugor i Norge och upplev en semester i en förtrollande natur. Att hyra stuga i Norge bjuder in till en enastående semester med närhet till bergen, havet, frisk luft i stora mängder och en absolut orörd natur passande för vandring och cykelturer. Friluftslivet är en del av norsk kultur och aktivitetsmöjligheterna är därmed goda om du väljer att hyra stuga i Norge.

Hos dansommer kan du hyra privatägda och samtidigt kvalitetssäkrade stugor i Norge från norr till söder. I dagsläget har vi flera tusen stugor att välja mellan så du ska säkerligen hitta en som passar just dig.

Aktiv semester i Norge

En semester i någon av våra stugor i Norge bjuder på en mängd vandringsmöjligheter både för nybörjare och mer erfarna vandrare. Oavsett ålder och erfarenhet finns det något för alla, från små promenader längsmed floddalarna till mer krävande sträckor. Vandringslederna av olika längd för förbi höga berg och genom stora skogar.

På markerade vandringsleder kan man utforska landet på egen hand eller i en grupp med eller utan guide. Låt vandringsturen börja vid din stuga. Att hyra stuga i Norge bjuder även in till cykelsemester i ett vidunderligt norskt landskap som man aldrig glömmer.

Man kan ta den härligaste cykelturen på dagen och därefter bara koppla av i en av dansommers stugor. Kontrasten mellan aktiviteter på dagen och därefter mys på kvällen i bastun eller i bubbelpoolen gör att kroppen får slappna av och hämta nya krafter när man väljer att hyra stuga i Norge.

Skidsemester och fiskemöjligheter

Norge är inte bara ett bra semestermål att hyra stuga under sommaren, utan även perfekt för en skidsemester och ett sant paradis för alla som älskar skidåkning och snö. Nästan överallt i landet finns längdåkningsspår. Semester i våra stugor i Norge är en förtrollande upplevelse under vintern.

Vi har flera stugor i Norge som ligger i närheten av pister och backar och är en bra basis för en skidsemester oavsett om det är längskidåkning, alpin åkning eller snowboard. Därutöver bjuder vintern här på ett annorlunda spännande äventyr med hundsläde, paddla kanot, åka kälke och scootersafari.

Upplev ett förtrollande land genom att hyra stuga i Norge för nästa skidsemester. Upplev även sportfiskarens land av oändliga möjligheter. Fiska i små åar, som rinner ner från höga fjäll, i djupa fjordar, laxfjordar eller lugna sjöar i bergen – ja detta är ett land som kan erbjuda all typ av fiske för den som väljer att hyra stuga här. Här finns allt: fiskerikedom, majestätiska landskap och ett enormt omväxlande landskap längsmed rena vattendrag. De flesta av våra stugor i Norge ligger i närheten av vatten och passar utmärkt till fritids- och sportfiske.

Uthyrning av stugor i Norge

Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga i Norge. Hos oss kan du söka stugor direkt på vår hemsida och också boka direkt online. Du är även välkommen att ringa till oss om du vill hyra stuga i Norge.

Vi har idag ett stort och varierat utbud av stugor i Norge för uthyrning så du kan vara säker på att hitta en stuga som passar just dig. Gör en sökning redan nu för att se våra stugor för uthyrning i Norge!