search

Hyr semesterhus i Slovenien

Välkommen att hyra semesterhus i Slovenien som är beläget mellan Alperna och medelhavet och är smått förtrollande med sina varierande landskap och historiska städer såsom Ljubljana och Maribor.

Landskapet gör landet till en attraktiv semesterdestination att hyra hus året om. Hyr ett semesterhus i Slovenien - långt iväg från massturismen och njut av landets naturliga skönhet. Här kan du ta del av hav, berg och naturparker såsom Triglav Nationalpark. Väljer du att hyra hus i Slovenien så kommer du imponeras och det är framförallt naturen som bidrar till detta. Utforska mystiska grottor och se floder, vattenfall och sjöar samtidigt som imponerande slott ger en inblick i landets historia.

Låt nästa semester bli annorlunda, långt iväg från traditionella semesterorter och upplev en ny, genuin sida av Europa. Ett semesterhus i Slovenien är en utmärkt utgångspunkt för att uppleva landets kultur och historia. Se alla våra semesterhus i Slovenien genom att göra en sökning här på vår hemsida där du också kan göra din bokning. Samtliga semesterhus är privatägda men har inspekterats innan intag i sortimentet.

Vi på dansommer hälsar dig varmt välkommen att hyra hus i Slovenien