search

Hyr hus eller semesterlägenhet i Luxemburg

Välkommen att hyra semesterhus i storhertigdömet Luxemburg! Denna lilla men viktiga turistdestination är ett land med många möjligheter för bland annat familjer, par, vänner, sportfanatiker och naturälskare. Att hyra hus i Luxemburg innebär inte enbart naturupplevelser, även om det är en av de viktigaste attraktionerna.

Landet är även en kulturell destination. Genom att hyra hus i Luxemburg kan du ta del av historiska och konstnärliga monument, klassisk musik, moderna konstmuséum, folkmusikfestivaler, slott, och mycket mer. Luxemburg är ett spännande resmål med bland annat klippformationer, floder som går genom täta skogar och bjuder in till vandringsturer i vackra landskap. Ett semesterhus i Luxemburg ger närhet till naturen.

Här finns också mycket goda möjligheter till sportaktiviteter för den som ska hyra hus här. Trots sin lilla yta så har Luxemburg anmärkningsvärda 600 kilometer med markerade cykelstigar och för den som söker en golfsemester finns det utmärkta banor i hertigdömet.

Det finns rikligt med aktivitetsmöjligheter för den som vill hyra semesterhus i Luxemburg, till exempel skridskoåkning, bergsklättring, ballongflygning, ridning, segling, fiske, vandring samt längdskidåkning och utförsåkning.

Ett semesterhus är den perfekta utgångspunkten för att uppleva ett resmål. Hos oss på dansommer kan du söka privatägda semesterhus samt boka direkt online. Välkommen till oss för att hyra hus i Luxemburg! 

Se all inspiration