search

Hyr semesterhus i Kroatien

Ett underbart semesterland att hyra semesterhus i är Kroatien som bjuder på oförglömliga semesterupplevelser för alla! 
Hos oss på dansommer kan du hyra hus i Kroatien för att verkligen komma nära resmålet. 
Vi erbjuder flera tusen semesterhus i Kroatien men här finns även ett rikt utbud för dig som vill hyra semesterlägenhet.
Att hyra hus i Kroatien är ett utmärkt sätt att uppleva detta härliga semesterland.

Allt inkluderat till våra semesterhus i Kroatien

Dansommer kan erbjuda dig en lång rad av semesterlägenheter och semesterhus i Kroatien helt utan extra förbrukningskostnader. 
I dessa semesterhus och semesterlägenheter ingår sänglinne, handdukar, slutstädning, elförbrukningen och turistskatt i hyresbeloppet. 
Välj mellan praktfulla semesterhus med pool, traditionella lanthus med fantastisk utsikt och semesterlägenheter vid det azurblåa havet. 
Passa på att hyra hus i Kroatien och njut av sol och bad och en semester utan bekymmer. Hos dansommer kan du hyra hus över hela landet.

En semester för alla

Även om Kroatien är ett av de minsta länderna att hyra hus i Europa i så hittar du knappt något annat land i världsdelen med en så varierande natur. 
Mäktiga berg, barskt kuperade landskap och små berg med blommor och växter ligger sida vid sida med idylliska strandbukter och små vackra laguner som är omringade av gröna pinjeskogar.
Väljer du att hyra hus i Kroatien så får du även ta del av badstränder med turkosblått hav och kristallklart vatten som lockar till svalkande dopp och simturer.
Den varierande geografin betyder att för den aktive som hyr semesterhus här så kan man även använda semestern till lite annat än bara sol och bad. 
Kroatien har Europas längsta medelhavskust och en fantastisk skärgård med en dramatisk kustlinje, där mer än 1 185 små och större öar ligger som pärlor på ett halsband. Väljer du att hyra hus i Kroatien bör du definitivt ta en båtutflykt ut i skärgården. Lägg en dag på havet och koppla därefter av på terrassen till ditt semesterhus.

Du som kommer hyra hus i Kroatien kan även rekommenderas att ta dig en bit ifrån Adriatiska havet och in i landets inre som även det är charmerande med skogarna omkring Lika, den vackra nationalparken Plitvice med sina sjöar och vattenfall, de små slingrande vägarna som buktar sig över landskapet och kullarna i Hrvatska Zagorje. Med ett semesterhus i Kroatien har du nära till varierade naturupplevelser. Det kroatiska klimatet har vid kusten ett typiskt medelhavsklimat med en lång, varm och torr sommar. En mild vind från havet gör att värmen inte blir obehaglig. Vill du till solen i sommar så är med andra ord en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Kroatien något att titta närmare på.

Den kroatiska befolkningen är känd för sin gästfrihet och landet har mängder med välbevarad konst- och kulturskatter, klapperstensbelagda medeltidsstäder som nästan flyter på vattnet och pittoreska små orter med mysiga caféer och små barer. Vissa säger att Kroatien är en perfekt blandning av Spaniens varma klimat, italiensk charm och kultur samt östeuropeisk gästfrihet. Vad som i alla fall är sant, är att det är lätt att förälska sig i landet när man hyr ett semesterhus i Kroatien.

Semesterhus för uthyrning i Kroatien

Hos oss på dansommer kan du boka ditt semesterhus i Kroatien direkt online.

Genom att göra en sökning så kan du se samtliga semesterhus och semesterlägenheter i Kroatien som finns tillgängliga för uthyrning. Samtliga semesterhus är privatägda men har inspekterats innan intag vilket är en trygghet för dig som väljer att hyra hus i Kroatien genom oss på dansommer.

Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Kroatien!