search

Hyr semesterhus vid Kvarnerbukten i Kroatien

Hyra hus och semesterlägenhet vid Kvarnerbukten

Besök en av Kroatiens populäraste regioner genom att hyra semesterhus vid Kvarnerbukten. Hos oss på dansommer kan du hyra hus eller semesterlägenhet vid Kvarnerbukten och uppleva vackra landskap, berg, nationalparker, historiska städer och ett lokalt kök med massor av specialiteter från Medelhavet. Hyr en semesterlägenhet eller gör ett besök till någon av städerna OpatijaLovran och Icici eller ta en tur till karnevalen i Rijeka. Utforska området genom att ö luffa i bukten där Krk är området och Kroatiens största och mest besökta ö.

En semesterlägenhet eller ett semesterhus vid Kvarnerbukten är aktuellt året om. Under de mindre soliga delarna av året kan du bland annat fiska eller till och med åka skidor. Kvarnerbukten erbjuder många olika möjligheter och kroaternas gästvänlighet gör området definitivt värt ett besök. Se också vårt övriga utbud när det kommer till att hyra hus i Kroatien för semestern. Är du på jakt efter en semester i ett semesterhus vid Kvarnerbukten har du kommit rätt.

Hos oss på dansommer kan du hyra hus vid Kvarnerbukten och för att hitta just det semesterhus eller semesterlägenhet du önskar kan du söka här på vår hemsida där också bokning kan ske direkt online.