search

Hyr hus eller lägenhet i Österrike

Välkommen att hyra semesterhus i Österrike med utmärkta förutsättningar för härliga semesterupplevelser. Genom att hyra hus Österrike kan du ta del av en mängd sevärdheter samt kulturella och naturupplevelser, som förtjänar att besökas.

Vi på dansommer hälsar dig varmt välkommen att boka ditt semesterhus genom oss. Vi har ett stort utbud av både semesterlägenheter och semesterhus att hyra i Österrike.

Upplev det allsidiga Österrike

Tack vare Österrikes geografiska belägenhet rymmer landet en fascinerande blandning av olika europeiska kulturer och har en enorm kulturrikedom. Om det är alperna, vindalarna eller städerna så finns det nästan oändliga möjligheter för att uppleva några av landets kulturskatter.

Städer som Wien och Salzburg är sanna guldgruvor av musik, vackra byggnader, shopping, restauranger och caféer och överallt i landet är det möjligt att hitta härliga upplevelser för både ögat och örat. Landet består av nio delstater, som landskapsmässigt är mycket olika varandra. Naturen bjuder på snöklädda bergstoppar, alperna, gröna frodiga dalar, mörka grottor, kristallklara bergssjöar, brusande floder, vattenfall, skogar, kuperat vinland och fruktbara arealer.

För naturälskaren finns det mycket att upptäcka när man hyr semesterhus i Österrike. Den fantastiska naturen och den friska, klara luften ger en mängd möjligheter för olika typer av aktiviteter, som till exempel vandring, bergsbestigning, klättring, ridning, dykning, fiske, paddla kajak, spela golf, cykla, drakflygning och naturligtvis skidåkning.

Hyr ett semesterhus i Österrike och besök någon av alla små byar med slingrande gator och små restauranger där man kan njuta av en måltid omgiven av den gästvänliga befolkningen.

Uthyrning av semesterhus i Österrike

Hos oss på dansommer kan du hyra hus i Österrike direkt online. Du kan söka efter våra tillgängliga semesterhus och sedan boka den du gillar mest. Att hyra hus är en mycket bra utgångspunkt för semestern. Våra semesterhus i Österrike är privatägda men har inspekterats innan intag. Detta ger dig en genuin och personlig semesterupplevelse. Du är varmt välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Österrike!