search

Hyr hus eller lägenhet i Montenegro

Välkommen till oss på dansommer för att hyra semesterhus i Montenegro – det inspirerande landet på balkanhalvön.

Även om det är ett relativt litet land så erbjuder det en naturlig skönhet, breda stränder, sjöar, floder och trevliga städer såsom Podgorica och Niksic där ni naturligtvis kan hyra hus genom oss på dansommer. Landet ligger som sagt på balkanhalvön med utsikt över adriatiska havet och omgivet av Kroatien i norr och Albanien i söder.

Detta gör ett semesterhus i Montenegro till en perfekt utgångspunkt för att utforska regionen. Vi har även semesterlägenheter för uthyrning i landet.

Hyr ett semesterhus i Montenegro vid kusten och upplev de branta klipporna vid vikar med sandstränder och charmiga städer som erbjuder historisk charm. Här finner du även de skogsklädda bergen i dinariska alperna och Canyon of Tara i norr.

Passa på att hyra hus i Montenegro och njut av den fulla frihet ett semesterhus ger. Montenegro betraktas av många som en annorlunda semesterdestination som är relativt okänd och ointressant men som i verkligheten är ett land som har mycket att erbjuda och kommer göra dig överraskad.

Bästa sättet att uppleva Montenegro tycker vi självklart är genom ett semesterhus som bas. Hos oss på dansommer kan du hyra hus och semesterlägenhet i Montenegro.

Du kan se samtliga semesterbostäder genom att göra en sökning här på vår hemsida där du också kan boka ditt semesterhus direkt online. Välkommen till oss för att hyra hus i Montenegro