search

Hyr hus eller lägenhet i Polen

Välkommen till oss på dansommer för att hyra stugor och semesterhus i Polen. Till ytan är Polen ett av Europas största länder och här finns en massa möjligheter för olika typer av semester. Från badsemester och avkoppling till vandringsturer i bergen, från storstadssemester i en av de många spännande städerna till en semester i en stuga på landet.

Om man är intresserad av slott och gamla riddarborgar är landet det perfekta resemålet då här finns många såsom den enorma korsriddarborgen i Malbork och en mängd slottsruiner i de bergiga områdena i det södra Polen. Det finns också gott om semesterhus och stugor i Polen.

Hos oss på dansommer kan du hyra semesterhus och stugor i Polen som utgångspunkt för din nästa semester i detta spännande land.

Semester med stadsliv och naturupplevelser

Med något av semesterhus och stugor i Polen så bjuds du som besökare på en otrolig vacker och varierande natur. Väljer du att hyra någon av våra stugor i den norra delen så är landskapet här förhållandevis platt och många platser täcks av skog och en mängd sjöar och floder. Har du tur kan du möta vilda hästar, bison, vildsvin, bävrar, tranor, örnar samt både svarta och vita storkar i mängder.

I de norra delarna finns även den 524 km långa Östersjökusten med sina många härliga sandstränder, sanddynor och vackra klippkuster. Vill du som ska hyra semesterhus här känna stadslivet så rekommenderas ett besök i Krakow, Polens tidigare huvudstad med den charmiga gamla stadskyrkan där du hittar Europas största medeltida marknad. Dessutom finns det många bra matställen med såväl lokala produkter som internationella märkesvaror, restauranger och pubar i de flesta större städer där man kan njuta av god mat och att priserna fortfarande är låga i Polen.

Den södra delen av Polen är bergig och här finns utmärkta vintersportsmöjligheter. Hyr någon av våra semesterhus och stugor här och ta del av orörd natur som bjuder på många vackra utsiktspunkter över dalar, snötäckta bergsidor och romantiska små landsorter och i bergen lever fortfarande vargar och björnar. Det finns massa roliga aktivitetsmöjligheter såsom timmerflotte, paddla kanot på bergsfloderna och vandring.

Uthyrning av stugor i Polen

Polen är en semesterdestination med framtid, där besökarna stiger år för år och detta är inte överraskande. För varje år sänder vi också fler och fler svenskar till våra stugor i Polen. Landet är ett intressant semestermål att hyra semesterhus året runt.

Om du är på jakt efter semesterhus och stugor i Polen är du välkommen till oss på dansommer.

Vi har även stugor på många andra platser i Europa. Du kan söka samt boka semesterhus i Polen direkt här på vår hemsida.