search

Hyr lägenhet eller hus i Nederländerna

Hos oss på dansommer kan du hyra hus i Holland för semestern. Vi erbjuder semesterhus, stugor och lägenheter på flera platser i landet. Ett semesterhus är den perfekta utgångspunkten tycker vi för den som verkligen vill komma nära resmålet. Vatten är synonymt med Holland, som berg är synonymt med Schweiz.

I stort sett varje ort i Holland kan nås från vatten och här finns många sjöar, floder, kanaler och naturligtvis även havet. Söker du därför ett vattensportsland för semestern kan vi tipsa om att hyra hus i Holland.

Bäddat för en aktiv semester

Söker du som ska hyra hus i Holland en aktiv semester så är detta ett perfekt cykelland för att det är så platt. Holländarna använder själva flitigt cykeln som transportmedel och här finns faktiskt fler cyklar än invånare. Det finns 17 000 kilometer av cykelleder och då avstånden samtidigt är förhållandevis korta kan man nå mycket inom en kort tid.

Dessutom finns här hundratals av vandringsturer som för dig, som hyr semesterhus i Holland, till de allra vackraste naturpärlorna, de härligaste badstränderna vid Nordsjökusten och igenom de mest charmiga historiska städer och små romanistiska fiskebyar. Så det är inte ont om upplevelser i Holland om du hyr semesterhus här. Holland bjuder också på mycket kultur och sevärdheter som bör upplevas om du ska hyra hus i landet.

Här finns bland annat cirka 300 slott som är omringade av vackra trädgårdar och parker och överallt möts man av färgstrålande blomsterparker och marknader samt välbevarade gamla kvarnar.

Städer rika på sevärdheter

AmsterdamRotterdamHaag och Utrecht är bara några av de större städerna som är värda ett besök om du lägger din semester i ett semesterhus i Holland. Här finns museum, modern och klassisk arkitektur, fantastisk shopping, mysiga caféer och bra restauranger samt alla möjliga typer av marknader.

Särskilt Amsterdam är en fantastisk stämningsfull ort som har bevarat sin mysiga prägel från tidigare tider, bl.a. de charmiga kanalhusen från 1600-talet samtidigt med modern, pulserande storstad med allt det nyaste inom konst, mode och design. Holland har mycket att bjuda på för både för ung och gammal så passa på att uppleva det genom att hyra ett semesterhus.

Uthyrning av semesterhus i Holland

Vi på dansommer kan erbjuda semesterhus i Holland för uthyrning till dig som vill spendera semestern i detta spännande land. Att hyra hus i Holland är en perfekt utgångspunkt för att uppleva landet.

Våra semesterhus finner du här på hemsidan där du också kan boka direkt online. Samtliga semesterhus i Holland har kvalitetssäkrats innan de tagits in i sortimentet.

Vi välkomnar dig som vill hyra hus i Holland till oss på dansommer. Gör en sökning redan nu för att hitta just ditt nästa semesterhus i Holland!