search

Hyr hus eller lägenhet i Gelderland

Väljer du att semestra i ett semesterhus i Gelderland så väljer du att semestra i den största provinsen i Holland. Gelderland är uppdelat i de tre områdena BetuweVeluwe och Achterhoek.

Detta är också den provins i Holland där cykling och vandring är mest utbrett på grund utav den fördelaktiga naturen på sina ställen. Så väljer du att hyra semesterhus i Gelderland har du ingen ursäkt till att intet a dig ut i naturen tillsammans med familjen.

Gelderland ligger mitt i Holland och gränsar mot Tyskland. Här finns härliga semesterhus och många sevärdheter. Besök exempelvis nationalparken Veluwe som är den största låglandsnaturparken i nordvästra Europa. Denna parken är perfekt för en dagsutflykt med familjen. Vi kan också tipsa dig som ska hyra hus i Gelderland att besöka Burger Zoo i Arnheim eller delfinariet i Harderwijk.

Båda platserna ger en upplevelse utan dess like och barnen kommer varmt uppskatta det. Välkommen att semestra i ett semesterhus i Gelderland. Att hyra hus i Holland är ett trevligt sätt att komma närmare resmålet. Se alla lediga semesterhus i Gelderland genom att söka här på vår site.