search

Hyr hus eller lägenhet i Overijssel

Hyr du ett semesterhus i Overijssel kan du njuta av naturlandskapet av sjöar, skogar, floder och vattendrag. Det är inte för inte som provinsen Overijssel kallas för ’Hollands Venedig’. Detta gör provinsen till ett paradis för cykel- och vandringsentusiaster. Provinsen har en rik och fascinerande historia som du säkert kommer uppleva när du ska hyra hus i Overijssel.

Provinsen ligger i det östra Holland och gränsar till inte mindre än fyra andra provinser och till Tyskland. Därmed kan du lämpligtvis ta en dagstur till grannlandet när du väljer att hyra hus i Overijssel. I regionen finns många floder, bland annat Ijssel, Dinkel, Zwarte Water och Overijsselse Vecht. Här finner du även nationalparken Sallandse Heuvelrug, som absolut är värd ett besök. Vill du ta dig ut på vandrings- och cykelturer från ditt semesterhus så finns här många stigar att nyttja. Från ditt semesterhus i Overijssel är det heller inte långt till olika muséum, sevärdheter och attraktioner.

Besök exempelvis Rijksmuseum i Enschede. Dynamo Expo, PlanetArt är också värt ett besök eller kanske någon av de månge festivalerna som Geuzenpop, Hanzefestival eller Gogobot? Möjligheterna är många när du ska hyra hus i Overijssel.

Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Holland för semestern. Hos oss kan du bland annat hyra hus i Overijssel.