search

Hyr hus eller lägenhet i Zeeland

Ett semesterhus i Zeeland är ett utmärkt sätt att bo om du söker semester i Holland med lugn och ro. Provinsen är berömd för sina musslor, Deltawerken och historiska städer som MiddelburgVlissingen och Goes. Våra semesterhus i Zeeland ligger i lugna områden och ofta nära natur, men alltid tätt inpå kusten. 

Att hyra hus i Zeeland innebär en semester i en provins i det sydvästra Holland mot den belgiska gränsen, vilket gör att du kan ta dagsturer från ditt semesterhus till grannlandet. Provinsen består huvudsakligen av halvöar vilket gör det vattnet till en central del av Zeeland.

Det är också därför som många av våra semesterhus i området ligger nära till vatten. I Zeeland ligger det stora Deltawerken som är byggt för att hålla vattnet borta från fastlandet och detta stora byggnadsverk är imponerande och klart värt ett besök för dig som kommer hyra hus här. Från ditt semesterhus i Zeeland är det inte långt till dammar och sandstränder med klitter att utforska. Här finns också många sevärdheter, attraktioner, museum, monument och historiska byggnader.

Uthyrning av semesterhus i Zeeland

Vi på dansommer hälsar dig välkommen till våra semesterhus i Zeeland. Vi har även ett härligt utbud för den som vill hyra hus i Holland i någon annan del av landet. För att hyra hus i Zeeland eller någon av de övriga regionerna, söker du efter din favorit här på vår hemsida där du också kan boka direkt online.