search

Hyr hus eller lägenhet i Limburg

Hos oss på dansommer kan du hyra härliga semesterhus i Limburg i Holland. Vissa säger att det holländska Limburg är stolt och resten av Holland är i hemlighet avundsjukt. Det man talar om då är naturen och landskapet. Det är nog den enda platsen i Holland där man kan finna ett så varierat landskap med backar och dalar, med charmiga städer som Maastricht och Valkenburg.

Att hyra hus i Limburg innebär en semester i det södra Holland mot den tyska och belgiska gränsen. Den största turistattraktionen här är ändå naturen som består av sand, skog, backar och dalar. En sevärdhet är också ’drielandenpunt’ (trelandspunkten) som ligger i Vaalserberg. Det er här Holland, Tyskland och Belgien möts i en punkt. Det är nästan ett måste att besöka denna plats om du ska hyra hus i Limburg.

Med ett semesterhus i holländska Limburg har du en utmärkt bas att utforska naturen, antingen på cykel eller till fots. Ta även en tur från ditt semesterhus till städerna Maastricht och Roermond där du har många shoppingmöjligheter, sevärdheter och attraktioner.

På fiken och restaurangerna kan du njuta av de lokala specialiteterna, inte minst de goda ölen från de lokala bryggerierna.

Vi på dansommer hälsar dig välkommen att hyra hus i det holländska Limburg genom oss.

Alla våra semesterhus i Holland är kvalitetssäkrade innan de tagits in i sortimentet vilket är en trygghet för dig som vill hyra hus genom oss. Se alla lediga semesterhus i Limburg, samt boka direkt online, här på vår hemsida.