search

Hyr hus eller lägenhet i Friesland

Söker du en semester i Holland så kan vi tipsa om att titta närmare på våra semesterhus i Friesland. Att hyra hus i Holland i detta område är rätt speciellt då det här talas frisiska som är en annorlunda dialekt jämfört med den holländska som talas i resten av landet.

Befolkningen är dock känd för att tala bra engelska och är också gästvänlig så du kommer känna dig välkommen när du väljer att hyra hus i Friesland.

Provinsen Friesland ligger i den norra delen av Holland och ligger ut mot Waddenzee där bland annat öarna VlielandTerschellingAmeland och Schiermonnikoog ligger. I provinsen finns många naturskatter som havet och det fina landskapet.

Här finns också fyra stora nationalparker; The Alde FeanenSchiermonnikoogDrenthe - Friese Wold och Lauwers. Dessa parker är mycket vackra och perfekta att promenera i.

Med ett semesterhus i Friesland har du inte långt till många attraktioner, muséum och sevärdheter. Här hålls också flera större, nationella arrangemang såsom Oerol festival, Elfstedentocht och Harlingens fiskedagar.


Vi hälsar dig välkommen att hyra hus i Friesland genom oss på dansommer. Se alla lediga semesterhus här på vår hemsida. Du kan också boka ditt semesterhus i Friesland direkt här på vår hemsida.