search

Hyr hus eller lägenhet i Utrecht

Är du på jakt efter en semester i Holland ska du kika på våra semesterhus i Utrecht. Provinsen ligger i hjärtat av Holland, precis mitt i landet. Genom att hyra hus i Utrecht han du perfekta, centrala förutsättningar för att utforska Holland under din semester.

Här kan du ta dig ut på cyklings- eller vandringsturer eller besöka någon av städerna såsom Utrecht och Amersfoort.

Provinsen har en vacker natur med massor av rekreativa möjligheter. Här finns också sjöar och floder med möjlighet till bad och segling.
Med ett semesterhus i Utrecht är det inte långt till flertalet attraktioner.

Ta till exempel en tur till Amersfoort och få en trevlig familjeutflykt. Eller varför inte besöka något av slotten i Utrecht? Det kommer säkerligen imponera på både dig och din familj.

Staden Utrecht

Från ditt semesterhus kan du ta en utflykt till själva staden Utrecht som består av smala gator, många butiker, trevliga torg med kaféer och naturligtvis domkyrkan, som är den högsta i Holland och bjuder på en praktfull utsikt över staden med omnejd. Staden är unik på grund av sitt flerhundraårigt gamla kanalsystem. Väljer du att hyra hus i staden rekommenderar vi att utforska själva staden från vattensidan såsom med båt, roddbåt eller kanot.

En tur på kanalerna är kul för hela familjen.
Vi på dansommer hälsar dig välkommen att hyra hus i Utrecht genom oss.

Du hittar samtliga lediga semesterhus i Holland här på vår hemsida där du också kan boka direkt online. Att hyra hus är ett härligt sätt att semestra.

För nästa semester i Holland, hyr ett semesterhus i Utrecht!