search

Hyr hus eller lägenhet i Sydholland

När det kommer till att hyra hus i Holland är det relativt populärt att hyra hus i Syd-Holland. Detta är inte konstigt allas då det här bland annat finns större städer som HaagRotterdam och Brielle.

Den vackra naturen bjuder också in till aktiviteter såsom cykling, vandring och kanotturer. Från ditt semesterhus i Syd-Holland är det inte långt till staden Haag där bland annat den holländska regeringen sitter, den internationella tribunalen och den tidigare drottning Beatrix slott Noordeinde.

Vill du se en riktig hamn kan du ta dig till Rotterdam som har den största hamnen i Europa. Av andra städer som är värda att se när du hyr semesterhus i Syd-Holland kan nämnas DelftLeidenZoetermeer och Gouda.

Dessa städer har många historiska sevärdheter och det är härifrån som bland annat de äkta holländska tulpanerna, osten och träskorna kommer från.

Då Syd-Holland ligger ut mot havet kan du med ett semesterhus här, ta del av kilometervis med strand- och kuststräckning. Ta till exempel en tur till stränderna vid Noordwijk eller Katwijk, som är långa och har goda möjligheter till vattensport. Hos oss på dansommer finner du ett rikt utbud av semesterhus i Holland. Ett semesterhus är en perfekt bas för att utforska landet.

För att hyra hus i Syd-Holland, gör du en sökning här på vår hemsida för att se vad som finns ledigt. Du kan också boka ditt semesterhus här direkt online. Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Syd-Holland.