search

Hyr hus eller lägenhet i Drenthe

Hyr du ett semesterhus i Drenthe kan du ta del av många sevärdheter och aktivitetsmöjligheter i området. Provinsen Drenthe ligger i den nordöstra delen av Holland och är först och främst känd för sina många stenmonument och den vackra naturen.

Passa på att hyra hus i Drenthe och utforska områdets kulturskatter, historia och vackra landskap, som domineras av bland annat skog, ängar och heder. Ett semesterhus i Drenthe är en perfekt bas för vandrings- och cykelturer i nationalparken och Dwengelderveld.

Utöver det, finns det också många sevärdheter när du väljer att hyra hus i Drenthe. Besök till exempel Westerborklägret från andra världskriget eller ta barnen med till nöjesparkerna PlopsalandSprookjeshof eller Oranje. I Drenthe hålls varje år många arrangemang såsom TT Assen, hamndagarna i Coevorden och C’est la Vie. Ett semesterhus här ger med andra ord möjlighet till aktivitet.

Vill du ha en än mer aktiv semester i Holland finns det goda möjligheter till cykel- och vandringsturer eller mountainbiking på de många cykelstigarna och i nationalparkerna. Just cykling och vandring är ofta mycket populära aktiviteter bland de som hyr semesterhus i Holland.

Vi på dansommer hälsar dig välkommen att hyra semesterhus i Drenthe.