search

Hyr semesterhus eller lägenhet i Île-de-France

Välkommen att hyra semesterlägenhet i Paris – staden med tusen ansikten. I Paris och Ile de France kan du hyra hus och semesterlägenhet hos oss på dansommer. I Paris, Frankrikes och romantikens huvudstad, är en av de mest besökta städerna i världen.

Genom att hyra semesterlägenhet här, eller ett semesterhus i närheten, kan du uppleva storslagen historia, moderna konstmuseum, vackra parker samt ett fantastiskt utbud av restauranger, utställningar, shopping och sport.

Detta är staden som har allt så upplev den genom att hyra semesterlägenhet i Paris genom oss på dansommer. Utöver själva staden har vi även semesterhus i Ile-de-France. Härifrån kan du ta utflykter från ditt semesterhus in till huvudstaden.

Ta del av stämningen och atmosfären genom att hyra semesterlägenhet i centrala Paris. Gå på en tur vid Seine, se Eiffeltornet och den imponerande Triumfbågen, shoppa på Champs-Elysées eller njut av konsten inne på Louvren. Med en semesterlägenhet i Paris har du närhet till ett stort utbud av attraktioner och sevärdheter.

Hos dansommer kan du hyra privatägda, men samtidigt kvalitetssäkrade, semesterhus och semesterlägenheter i Paris och Ile-de-France. Vi har uthyrning av semesterbostäder i Frankrike från norr till söder och så också i Ile-de-France.

Om du har bestämt dig för att hyra hus här så kan du söka samt boka direkt online på vår hemsida. Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus eller semesterlägenhet i Paris och Ile-de-France.