search

Hyr semesterhus eller lägenhet i Picardie

Åk iväg på en familjesemester till någon av våra semesterhus i Picardie i det norra Frankrike och upplev en värld utan dess like. Detta vackra område bjuder på ett härligt utbud av spännande platser och sevärdheter.

Om du väljer att hyra hus eller semesterlägenhet i Picardie så bör du besöka regionens städer såsom Saint Quentin där traditioner, historia och arkitektur har satt sin prägel på stadsbilden.

Gör också ett besök till Nature Recervce Isle för lite fågelskådning. Hyr ett semesterhus i Picardie Och upplev domkyrkan i staden Amienes eller se någon av de många katedraler som regionen är känt för.

Du som väljer att hyra hus i Picardie kommer ha ett gott utbud av aktiviteter och upplevelser att väljer mellan. Regionens historia med monument, museum och kyrkor är värt besöket hit. För en mer aktiv semester i Frankrike så kan du hyra en cykel för att utforska regionen kring ditt semesterhus i de många skogar, vida marker och småvägar som finns här.

Eller få kan du helt enkelt vandra för att verkligen uppleva landskapet. Hos oss på dansommer kan du hyra hus och semesterlägenhet i Picardie. Du kan se vårt utbud av semesterhus i Frankrike genom att söka här på vår site där du även kan boka din semesterbostad direkt online.

Välkommen till oss för att hyra hus i Picardie!