search

Hyr hus eller lägenhet i Franche-Comté

Varmt välkommen till oss på dansommer för att hyra semester hus i Franche-Comté som är ett härligt område med smått orörd natur i en kombination av skog och berg.

Passa på att hyra hus i Franche-Comté och upplev den härliga omgivningen vid Jurabergen, de tusen sjöarna i Haute-Saone eller den charmiga landsbyarna omkring Doubsfloden.

Ett semesterhus i Franche-Comté ger dig en utmärkt utgångspunkt för att uppleva fantastisk natur och gott om aktivitetsmöjligheter. Söker du en lite mer aktiv semester är regionen även lämpad för det. Vandra i Jurabergen och njut av den perfekta blandningen av gran, bergsängar, sjöar och vattenfall. Oavsett vilket typ at semesterhus eller semesterlägenhet du väljer kommer du ha bra möjligheter till att laga mat.

Med de fantastiska råvaror som finns i lokalområdet kan du verkligen skämma bort dig själv. Franche-Comté är berömt för sina ostar såsom Morbier och Mont d’Or. Väljer du att hyra hus i Franche-Comté kan du ta del av den franska stämningen och verkligen komma nära kulturen.

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra hus i Frankrike och regionen Franche-Comté varmt välkommen till oss.