search

Hyr hus eller lägenhet i Languedoc-Roussillon

Hyr ett semesterhus i Languedoc-Roussillon så får du en semester i detta vackra område där du kan  njuta av vingårdar och olivlundar. Languedoc-Roussillon sträcker sig från den västra sidan av Rhône i Frankrike till den spanska gränsen.

På kusten av Medelhavet är det många bukter, laguner och ändlösa sandstränder. Med över 300 soldagar om året kan du njuta av avkopplande dagar när du väljer att hyra hus i Languedoc-Roussillon.

Besök någon av de många stränderna och ta på upptäcktsfärd i det imponerande landskapet där man ibland kan stöta på en flock av flamingos. Väljer du att hyra semesterlägenhet eller semesterhus i Languedoc-Roussillon i Frankrike så ska naturligtvis passa på att ta del av det franska köket. Languedoc-Roussillon är en särskilt ’välsmakande’ region med olivolja, vitlök och kryddörter.

De lokala specialiteterna inkluderar bland annat musslor, sardiner och skaldjur. Lägg där till ett lokalt Languedoc vin då har du alla förutsättningar för en kulinarisk upplevelse. Genom att hyra hus i Languedoc-Roussillon så kan du komma nära vingårdar och olivlundar.

Ett semesterhus i Languedoc-Roussillon är den perfekta utgångspunkten för att verkligen komma nära regionen. Så vill du hyra hus i Frankrike för dig och din familj nästa semester är du välkommen till oss på dansommer.

Languedoc-Roussillon är en region som har allt och bjuder också på härliga semesterhus och semesterlägenheter för uthyrning. På vår hemsida kan du söka samt boka semesterhus i Languedoc-Roussillon.