search

Hyr hus eller lägenhet i Provence

Njut av en semester i Frankrike i härlig natur genom att hyra ett semesterhus i Provence. Utforska ett landskap präglat bland annat av gröna kullar, lavendelängar och cederträ som ger en magisk doft som sätter sig på minnet. Att hyra hus i Provence innebär en semester i Frankrike full av kontraster som gör regionen varierande och spännande.

Med ett semesterhus i Provence får du ta del av historiska vägar som för dig till pittoreska byar med gamla byggnader, slott, katedraler och många kulturskatter.

Kanske vill du hyra hus i Camargue. Den här delen av Provence är känd för sina svarta tjurar och sina vita hästar som kan ströva fritt i naturen. Med ett semesterhus i denna del kan man också se flamingos och andra fågelarter.

Provence är en destination som har lockat till sig ett otal konstnärer genom åren och upplevelsen av naturen är såväl unik som fascinerande. I denna del av Frankrike kan du även hyra hus under den mildrare delen av året då mandel-, fikon- och olivträden börjar blomma.

Vädret är allt som oftast en faktor när det kommer till att hyra hus för semestern och i Provence är genomsnittstemperaturen 26-28 grader.

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra hus i Provence varmt välkommen till oss. Du kan söka efter lediga semesterhus här på vår hemsida där du också kan boka ditt favorithus direkt online.

Alla objekt har besökts innan de tagits in i sortimentet vilket är en trygghet att veta för dig som vill hyra hus i Frankrike genom oss. Så för din nästa semester i Frankrike, hyr ett semesterhus i Provence!