search

Hyr hus eller lägenhet i Cote d'Azur

Välkommen till dansommer om du är på jakt efter att hyra en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Cote d’Azur. Genom att hyra hus på den franska Rivieran är du nästan garanterad en semester med solsken, trevliga stränder, spännande utflykter, dykning och vandringsturer.

Hyr exempelvis ett semesterhus i Cote d’Azur med egen pool och njut av livet som det ska göras vid den franska rivieran.

Med ett semesterhus i området kan du också besöka städer som St TropezCannes, Nice och Monaco. Dessa och många andra städer är utmärkta semesterdestinationer med gott om aktivitetsmöjligheter. Vi har inte bara semesterhus utan här finns även objekt för dig som vill hyra semesterlägenhet i Cote d’Azur. Som exempel har vi ett större, varierat utbud av semesterlägenheter i Cannes.

Givetvis finner du även ett stort utbud av kvalitetssäkrade semesterbostäder i resten av landet för uthyrning, läs då gärna mer om våra semesterhus i Frankrike

Genom att hyra hus i Cote d’Azur är det heller inte omöjligt att du springer på en kändis eller två. Vill du uppleva det lite mer traditionella franska kan du ta dig ut från ditt semesterhus till någon av landsbyarna som ofta också har mycket trevliga restauranger med god lokal mat.

Här finns också möjlighet att uppleva vinmarker, olivlundar och en härlig doft av lavendel, vild timjan och rosmarin.
Bli förtrollad av naturens mångfald genom att hyra hus i Cote d’Azur.

Vi på dansommer har gott om semesterhus och semesterlägenheter för uthyrning på den franska Rivieran - Cote d’Azur.

Hyr hus eller lägenhet i Cote d'Azur