search

Hyr semesterhus i belgiska Limburg

För semester i en grön belgisk region med fantastiska cyklings- och vandringsmöjligheter kan vi tipsa om våra semesterhus i Limburg. Cykelparadiset Limburg har de senaste åren fått det ena priset efter det andra för att vara en populär cykelregion.

Väljer du att hyra hus eller semesterlägenhet i det belgiska Limburg kan du, utöver att cykla, också ta på upptäcktsfärd till städerna och inte minst den stora nationalparken Hoge Kempen. En av de mest berömda sevärdheterna är friluftscentret Bokrijk i Genk.

Bland de många konstcenter, muséer och populära tursitattraktioner som finns i regionen kan nämnas Modemuseet og Kunstencentrum Z33 i Hasselt.

Väljer du att hyra hus eller semesterlägenhet i Limburg och är sugen på shopping kan vi tipsa om staden Hasselt. Floden Maas, som delar Holland och Belgien, är populär när det kommer till vattensport. Här finns många möjligheter och med ett semesterhus i Limburg bestämmer du helt själv hur dagen ska se ut.

För dig som vill hyra hus i Belgien hälsar vi dig välkommen att söka samt boka din favorit bland våra semesterhus i belgiska Limburg.

Samtliga semesterhus och semesterlägenheter har kvalitetssäkrats innan de tagits in i sortimentet.

Se alla våra regioner

Se alla våra områden

Se all inspiration