Covid-19 info

dansommer gör allt vi kan för att hjälpa våra gäster över hela Europa med konsekvenserna av COVID-19 pandemin. Vi hoppas du har möjlighet att genomföra din semester men i den osäkerhet som råder, vill vi uppmärksamma dig på dina alternativ.

Är det mer än 40 dagar till din ankomst har du en möjlighet att boka om till ett annat semesterboende, land och/eller period mot en avgift på bara SEK 700. Du kan fritt välja från alla semesterhus och länder dansommer har i sitt sortiment.

Om du vill utnyttja denna möjlighet, ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt. Innan du kontaktar oss, ber vi dig finna det alternativ och den period du vill boka om till så kan vi hjälpa fler av våra gäster mer effektivt. Du finner alla våra alternativ på www.dansommer.se

Om du vill avboka kan det ske mot en avgift som ökar ju närmare ankomstdatum avbokningen sker. För mer information om dina möjligheter se våra hyresvillkor: https://www.dansommer.se/faq/hyresvillkor

Som du förstår är dessa tider extraordinära och vi ber dig om tålamod då våra behandlingstider är längre än normalt vilket vi beklagar. Vi lovar att vi gör vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Vår gästservice kan kontaktas per telefon *46 (0) 31-13 170 04 eller via mail dansommer@dansommer.se 

Vi önskar dig en underbar semester!