Servicekontor

Service på plats genom våra servicekontor i Danmark

Alla viktiga områden med semesterhus i Danmark täcks in av dansommers servicekontor. Härifrån kan vi ge dig som gäst en extra bra service under din vistelse i något av våra semesterhus. Adressen till det servicekontor som är kopplat till just ditt semesterhus, framgår av resedokumenten som du får efter det att slutbetalning är gjord. 

Nyckelutlämning 

Mot uppvisande av hyresbeviset, sker nyckelutlämning från våra servicekontor. Normal utlämningstid är tidigast 15:00 på ankomstdagen. 

Slutstädning 

Slutstädning sker av gästen vid avresa. Vill du trots allt njuta av vistelsen till sista minuten, kan du beställa en professionell slutstädning genom våra servicekontor. Vänligen notera att en sådan slutstädning ska beställas i god tid innan ankomst och att man som gäst oavsett ska plocka undan, diska, slänga eventuella matvaror och sopor.

Sänglinnen/barnsäng/barnstol 

Naturligtvis kan du hyra sänglinnen, barnstolar och barnsängar genom våra servicekontor. Det är dock nödvändigt att detta görs i förväg så att allt är förberett till er vid ankomst till kontoret. 

Cykeluthyrning

Från flera av våra servicekontor i Danmark kan vi erbjuda uthyrning av cyklar. I annat fall så hjälper vi gärna till med att förmedla kontakt till en lokal cykeluthyrning. 

Telefonservice 

Om du önskar nyttja telefon, så hjälper vårt servicekontor gärna till, mot ersättning av eventuella kostnader. 

Gå förbi kön...

Genom dansommer, kan du köpa biljetter till flera av Danmarks största nöjesparker när du bokar semesterhus och stugor i Danmark. Utöver eventuella kampanjpriser, är inträdespriset detsamma som vid ingången till parkerna men du sparar väntetid i kö - och får därmed mer tid till upplevelser! Biljetterna levereras ut genom våra servicekontor.