search

Hyr hus eller lägenhet på de grekiska öarna

Hos oss på dansommer kan du hyra hus och semesterlägenhet på de grekiska öarna. Välkommen att se vårt utbud av semesterhus och semesterlägenheter på öar som KorfuKosLesbos och Kreta. Du kan även hyra hus och semesterlägenhet på andra härliga öar såsom Chios och Euboia.

De grekiska öarna är mycket omtyckta semesterresmål bland oss svenskar och det är inte konstigt alls.

Härliga stränder, sol, mat och bad är bara några av anledningarna till varför så många svenskar väljer att semestra på de grekiska öarna. Vi ser dessa öar ofta som synonymt med semester och har under många år kommit hit.

De fastboende på de grekiska öarna har också gjort sig kända som mycket gästvänliga. Så varför inte komma närmare lokalbefolkningen och upptäcka de grekiska öarna på riktigt? Glöm trånga, stereotypa hotellrum och hyr ett semesterhus istället.

Det perfekta sättet att komma nära Grekland. Hos oss på dansommer, kan vi erbjuda ett härligt utbud för dig som vill hyra hus i Grekland och så också på öarna. VI hälsar dig välkommen till vår hemsida där du kan söka samt boka semesterhus på de grekiska öarna direkt online.