Aktivitetshus

Aktivitetshus - semesterhus med inomhusaktiviteter.

Hos dansommer kan du hyra härliga semesterhus som har populära inomhusaktiviteter såsom bordtennis, biljard eller airhockey. Aktivitetshus kallar vi de semesterhus i Danmark som är perfekta för semestern under alla årstider - också när det är regn och snö ute.

Alla semesterhus och stugor som tillhör kategorin Aktivitetshus lever naturligtvis upp till den vanliga höga dansommer kvalitén med smakfull inredning och en hög grad av komfort.

I en del av semesterhuset, utöver de nämnda aktiviteterna, finns det även ytterligare aktivitetsmöjligheter som till exempel Playstation, dart eller motionsredskap.

Undrar du över stjärnornas betydelse? Våra experter använder dessa för att klargöra semesterhusets kvalitet. Det är enkelt - ju fler stjärnor, desto mer komfort och lyx kan du förvänta dig.
Klicka för att aktivera kartan

Dessutom har flera av dessa semesterhus och stugor boule-, volleyboll- eller badmintonbana i anknytning till semesterhuset, så det finns många anledningar till att röra på kroppen både ute och inne när man semestrar i ett aktivitetshus.

Ett aktivitetshus är det perfekta valet om du vill använda sin semester till lite annat än shopping och bad och få möjlighet till att utöva lite sport. Här finns möjlighet till många timmars skoj och underhållning i ett semesterhus för såväl stora som små.

P.S. Självklart kan egna spel både för utomhus- och inomhusbruk tas med till semesterhuset.

aktivitetshus

 

| Administratör
(Först publicerad )

Se all inspiration