Upplev LEGO House i Billund, Danmark

Är du redo för den ultimata LEGO® upplevelsen? På LEGO House i Billund väntar 25 miljoner LEGO klossar och en mängd olika lekalternativ på dig och din familj. Här kan du programmera robotar i Robo Lab. Göra din egen film i Story Lab. Bygga vackra fiskar i Fish Designer och se dem komma till liv i det digitala akvariet.

Undrar du över stjärnornas betydelse? Våra experter använder dessa för att klargöra semesterhusets kvalitet. Det är enkelt - ju fler stjärnor, desto mer komfort och lyx kan du förvänta dig.
Klicka för att aktivera kartan

Välkommen till LEGO House

LEGO® House erbjuder kreativa upplevelser i sex olika Upplevelsezoner samt fri lek på LEGO Square och på lekplatserna på husets nio takterrasser. Starta din tur på Tree of Creativity - ett av världens största LEGO byggen. Gå in i Masterpiece Gallery och se några av världens vildaste LEGO mästerverk - byggt av världens största LEGO fans! Och fortsätt sedan in till Upplevelsezonerna.

Red Zone - Boosta kreativiteten

Tänk dig ett oändligt vattenfall av LEGO klossar. Ett hav av färger. Vad skulle du bygga? I Red Zone kan kreativiteten härja fritt. Skapa ett mästerverk eller lös utmaningar med Play Agents. Vi lovar dig att du inte kommer att sakna LEGO klossar här.

Green Zone - Historier och rollspel

Vill du vara med i din egen film? Titta då förbi den gröna zonen och skapa årets blockbuster. Du kan också utforska LEGO världarna och upptäcka dolda historier. Eller kanske vill du bygga din egen unika LEGO minifigur och sätta den på framsidan av ett magasin?

Blue Zone - Lek med logik

Befria mammutar från isen med intelligenta robotar på en arktisk expedition. Bygg din egen racerbil och testa dess förmågor på banan - vilken är snabbast? Eller bli stadsarkitekt för en dag och hantera en storstad. I den blå zonen växlar vi upp både lek och logik.

Yellow Zone - Spela med ditt humör

Kan en fisk ha utstående öron? I gula zonen sätter du reglerna. Bygg ett LEGO havsdjur och släpp det lös i det digitala akvariet. Koppla av i blomsterträdgården, där du kan bygga LEGO blommor och plantera dem på ängen. Eller konstruera en klumpig insekt och låt den dansa genom djungeln.

Praktisk information

Rabatten är 70 DKK/person jämfört med att köpa på plats. För att få rabatt på biljetterna, måste du använda länken som du hittar i Min Bokning (skickas till dig efter att du bokat ett semesterhus här på vår hemsida). Länken aktiveras 24 timmar efter att du har bokat ditt semesterhus.

Biljetter kan inte köpas till LEGO House på våra lokala servicekontor och rabatten kan heller inte erhållas vid ingången till LEGO House genom uppvisande av ditt dansommer Hyresbevis.

Rabatten gäller vid hyra av stugor på Jylland under 2019.

| Editor:
(Först publicerad )