search

Hyr hus eller lägenhet i Slovakien

Ett semesterhus i Slovakien innebär en semester i en sann pärla i Östeuropa som bjuder på många olika upplevelser. Hos dansommer kan du hyra hus i Slovakien på flera populära platser. Vi har hyrt ut semesterhus sedan 1976 och kan idag även erbjuda dig som vill hyra hus i Slovakien ett varierat utbud. Slovakien har en fantastisk natur som är varierande och vacker.

Väljer du att hyra hus i norr så ligger här de höga Tartabergen där du kan se storslagna berg och möta vilda djur. Hyr du semesterhus i den södra delen av Slovakien får du här ett varmare klimat och ett landskap som är präglat av platt land, vindistrikter och gräsarealer.

Här lever man livet i lugn och ro i ett avslappnande tempo. Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Slovakien. Gör en sökning för att se alla tillgängliga semesterhus för uthyrning.

Mängder av semesterupplevelser

Väljer du att hyra hus i Slovakien så finner du överallt naturupplevelser som bergsklyftor, grottor, imponerande droppstensgrottor, vidsträckta skogar och en mängd av sjöar och floder där du utöva vattensport eller åka en tur med en timmerflotte.

Likaså finns här många utflyktsmål och sevärdheter såsom gamla borgar, slott, termalbad, medeltida städer och små bergslandsorter där häst och vagn fortfarande används. De vänliga och gästfria slovakerna medverkar till att göra vistelsen för dig som hyr semesterhus i Slovakien särskilt angenäm och alla på platser där man kan njuta av god mat och gott vin. Som ett extra plus är Slovakien fortfarande ett billigt semestermål där man får mycket för pengarna.

Att hyra hus här innebär alltså att du kan få en relativt billig semester. Om du hyr ett semesterhus i närheten av huvudstaden Bratislava så bör du ta en tur till staden som bjuder på ett omfattande kulturellt utbud och är full av liv. I denna stad, som ligger endast 60 kilometer från Wien, är det en iögonfallande kontrast mellan modern och historisk arkitektur som är värt att uppleva.

Uthyrning av semesterhus i Slovakien

Är du en äventyrare eller en sportentusiast som väljer att hyra hus i Slovakien så kan du ta del av några av alla Slovakiens möjligheter för en aktiv semester som till exempel vandring, bergsbestigning, skidåkning, rafting, golf och segling eller om du hellre bara vill koppla av är landet det perfekta resemålet.

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra hus i Slovakien varmt välkommen att boka ditt semesterhus direkt här på vår hemsida. Du kan se samtliga semesterhus i Slovakien genom att göra en sökning här på vår hemsida där också bokning sker.

Se all inspiration