search

Semesterhus i Tjeckien

Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus eller semesterlägenhet i Tjeckien för nästa semester. Tjeckien har blivit ett mycket populärt resmål, inte minst tack vare en lång och intressant historia samt landets vackra varierande natur.

Vi på dansommer kan erbjuda semesterhus för uthyrning på omtyckta platser såsom Böhmen och Mähren. Om du vill hyra hus i Tjeckien kan du söka samt boka semesterhus direkt här på vår hemsida.

Samtliga semesterhus är privatägda men har inspekterats innan de tagits in i sortimentet.

Semester i Tjeckien - Europas hjärta

Med sin placering i Europas hjärta har Tjeckien påverkats av många olika kulturer, som var och en isär har varit med och satt sin prägel på den tjeckiska konsten, kulturen och arkitekturen. Med ett semesterhus här kan du ta del av historiska monument, gamla kloster, välbevarade slott och borgar samt små charmiga medeltida landsorter, som kommer att imponera även på den som i vanliga fall inte är så historisk intresserad.

En annan höjdpunkt för dig som kommer hyra hus i Tjeckien är de västböhmiska kurbaden, som genom århundraden varit mötesplatser för berömdheter från hela Europa. Naturmässigt bjuder en semester i ett semesterhus i Tjeckien på många upplevelser.

Många sjöar, floder, skogar, hälsosamma källor, och vackra bergsområden ger en mängd möjligheter till klättring, vandring, cykling, vattensport, tennis och golf. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser.

Väljer du att hyra hus i Tjeckien bör du definitivt besöka Prag, Tjeckiens huvudstad. Staden med de hundra tornen och en av de vackraste och bäst bevarade städerna i Europa ska naturligtvis besökas när man är i Tjeckien. Hos oss på dansommer kan du även hyra semesterlägenhet i Prag.

Staden är en arkitektonisk pärla med en tusenårig historia och här härskar en speciell stämning som känns när man besöker gatorna med kullersten, de pittoreska torgen, broarna, korsvirkesbyggnaderna och de små ölstugorna med den tjeckiska nationaldrycken. Upplev allt detta genom att hyra semesterlägenhet i Prag.

Uthyrning av semesterhus i Tjeckien

Hos dansommer kan du välja mellan hundratals semesterlägenheter och semesterhus i Tjeckien. Om du vill hyra hus i Tjeckien så kan du söka efter semesterhus här på vår hemsida där du också kan boka din favorit direkt online. Är det en semester i Tjeckien som lockar?

Då hälsar vi på dansommer dig välkommen att hyra hus i Tjeckien.

Se all inspiration