Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny
submenu icon

Businesshus

Arbetsdagar i trivsam miljö!

Har du och din arbetsplats lust till att tillbringa er nästa företagsarrangemang på ett annat, lite mer trevligt sätt och inte så formellt? Eller kanske vill du av olika anledningar kombinera arbete med semester?

dansommers Businesshus är markerade med symbolen  och passar särskilt bra för olika företagsarrangemang. 

dansommers business-hus är den perfekta ramen för olika företagsmöten och -arrangemang såsom seminarier, workshops, ledningsgruppsmöten, medarbetarsamtal och mycket annat. Husets avkopplande och inspirerande atmosfär passar bra för kreativiteten och team-andan.

Lär känna kollegorna bättre

Pauserna på dagens program kan med fördel användas till att inanda den friska havsluften och komma ut i de natursköna omgivningarna. Att träffas i ett semesterhus gör det hela mer avslappnat än på ett kontor eller i en traditionell möteslokal.
 
Avsätt även tid i programmet för en härlig frukost och en gemensam förberedelse inför middagen i det moderna och välutrustade köket och sedan njuta av en god hemmalagad middag och ett glas rött.

Förstaklass semesterhus

Alla våra businesshus är av hög kvalitet med modern utrustning. Dessutom har samtliga hus egen bubbelpool och minst 4 st dubbelrum och gratis internet. För DKK 125:- per set, står sängarna klara vid ankomst, så ni inte behöver tänka på sådana praktiska detaljer.

Arbeta på semestern?

Det är inte roligt att behöva arbeta under sin semester, men om vissa arbetsuppgifter måste göras är det perfekt att hyra ett dansommer businesshus och en bra lösning för hela familjen.

Om ni har särskilda önskningar inför semestern i ett businesshus, vänligen kontakta dansommers bokningsavdelning så försöker vi att hjälpa er. Kontakta oss på tel: + 45 3914 3300.