Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny
submenu icon

BonBon-Land

Upplev BonBon-Land med dansommer och spara pengar!

När du hyr semesterhus hos dansommer, kan du också köpa biljetter till BonBon-Land, som ligger vid Næstved, med 25% rabatt. **

(** Erbjudandet gäller endast om biljetterna köps genom dansommer. Man kan inte få rabatten vid köp vid ingången till BonBon-Land.)

Villkor

  • Biljetten kan användas i perioden semesterhuset är hyrt. 
  • Biljetten får ni före ert besök till BonBon-Land så att ni kan gå direkt in i parken.

Hur köper jag biljetter? 

Boka ett semesterhus under BonBon-Lands öppettider dvs. 27/4-28/10 här på vår hemsida. Efter bokningen är betald kan du skriva ut din rabattkupong från din bokningssida.
 

Semester som kittlar i magen!

Familjemys, glada leenden och ett gott humör hos alla, det är vad som väntar när man trädar innanför portarna till BonBon-Land i Holme-Olstrup – strax utanför Næstved.

BonBon-Land är Danmarks roligaste och galnaste äventyrpark där både barn och vuxna i alla åldrar kan ha roligt tillsammans. Är du en våghals och gillar loopar och fritt fall finns Svend Svingarm, Vildsvinet, Hankatten och Cobratornet. Här finner ni även, Viktor Vandorm, 4D-biografen och Bäverrafting som är mer 'familjevänligt', och till de riktigt små har BonBon-Land bl.a. Sprutten, Hestepærerne och Ormen som får det att kittlas i magen. Det stora inomhusleklandet Fantasy World är också en del av BonBon-Land och kan, likt alla de andra roligheterna, fritt nyttjas efter att inträdet är betalt.

Kort sagt: BonBon-Land är platsen där HELA familjen kan ha en skön semesterdag - så det är bara att bestämma dag!