Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 9-17:00,

menu icon Meny
submenu icon

BonBon-Land

Upplev BonBon-Land med dansommer och spara pengar!

När du hyr semesterhus hos dansommer, kan du också få 25% rabatt per person på det aktuella dagspriset när du köper biljetter till BonBon-Land, som ligger vid Næstved. 

Så får du rabatt till BonBon-Land

24h efter att du här på hemsidan har bokat ett av våra semesterhus på Fyn eller Själland, får du tillgång till en rabattkupong på Min Bokning. Kupongen ska du skriva ut och ta med till BonBon-Land. Rabatten dras direkt vid entrén till BonBon-Land.

När du väl har betalt entrén, är det fritt att åka alla attraktioner inne på BonBon-Land.

Semester som kittlar i magen!

Familjemys, glada leenden och ett gott humör hos alla, det är vad som väntar när man trädar innanför portarna till BonBon-Land i Holme-Olstrup – strax utanför Næstved.

BonBon-Land är Danmarks roligaste och galnaste äventyrpark där både barn och vuxna i alla åldrar kan ha roligt tillsammans. Är du en våghals och gillar loopar och fritt fall finns Svend Svingarm, Vildsvinet, Hankatten och Cobratornet. Här finner ni även, Viktor Vandorm, 4D-biografen och Bäverrafting som är mer 'familjevänligt', och till de riktigt små har BonBon-Land bl.a. Sprutten, Hestepærerne och Ormen som får det att kittlas i magen. Det stora inomhusleklandet Fantasy World är också en del av BonBon-Land och kan, likt alla de andra roligheterna, fritt nyttjas efter att inträdet är betalt.

Kort sagt: BonBon-Land är platsen där HELA familjen kan ha en skön semesterdag - så det är bara att bestämma dag!