Gavnø Slot & Go Fly

Gavnø Slot

När du bokar ett semesterhus på antingen Själland, Mön, Lolland eller Falster, kan du som dansommer gäst få rabatt på inträdet till Gavnø Slot & Go Fly.

Här kan hela familjen få härliga semesterupplevelser, i vacker omgivning på Gavnø slott.

Undrar du över stjärnornas betydelse? Våra experter använder dessa för att klargöra semesterhusets kvalitet. Det är enkelt - ju fler stjärnor, desto mer komfort och lyx kan du förvänta dig.
Klicka för att aktivera kartan

På Gavnø Slott kan du dyka ner i historien och berättelser om krig, romantik och ridderlighet. Du kan också uppleva Nordeuropas största privata målningssamling med cirka 1000 målningar. Runt slottet kan du njuta av den äventyrliga slottsparken, som är en sann färgpalett med många olika sorter av växter och bönor.

I maj kan du uppleva Danmarks största tulpanutställning på Gavnø Slot. En utställning som varje år bjuder på nya effekter och blomstrande upplevelser. Det är verkligen äventyrligt att gå runt bland de många blomstrande tulpanerna som sätter en vacker kuliss till det gamla slottet.

De yngsta medlemmarna i familjen kommer att älska den stora naturlekplatsen, skattjakten och det vackra fjärillandet.

Gavnø Go Fly

På Gavnø slott kan du också få en fantastisk semesterupplevelse högt upp i den magnifika trädbanan, som är för alla aktiva och naturglada gäster.

Trädtoppsbanorna Gavnø Go Junior (barnbanor) och Gavnø Go Grand (större barn och vuxna) ligger i närheten av varandra. I de natursköna omgivningarna med picknickområde och grillplats kan du koppla av mellan turerna i trädtopparna.

Här kan hela familjen verkligen ha en bra semesterdag, oavsett ålder och fysisk förmåga. Om de vuxna behöver en extra paus kan barnen fortfarande has ögonen på när de klättrar på de olika banorna. Den äventyrliga trädtoppsbanan är redo för flera timmar av roliga och utmanande upplevelser. Du bestämmer hur högt, hur långt och hur länge!

Så får du rabatt

När du har hyrt en stuga på Lolland, Falster, Mön eller Själland, får du en länk till Min Bokning. När du klickar på länken kommer du till din bokningssida och på denna sida hittar du - 24h efter att bokningen gjorts - en länk till en rabattkupong för Gavnø Slot. Denna måste skrivas ut och visas vid entrén. Då får du 25% rabatt!

| Administratör