GIVSKUD ZOOGIVSKUD ZOO

Specialerbjudande i GIVSKUD ZOO - 50% rabatt på biljetter

Under perioden 27 juni till 9 augusti erbjuder GIVSKUD ZOO biljetter till halva priset.

Det är därför mer fördelaktigt att köpa biljetter direkt på GIVSKUD ZOO snarare än att använda dansommer-erbjudandet.

Få en oförglömlig dag i djurens rike på GIVSKUD ZOO, nära Billund. När du hyr en stuga hos dansommer får du 20% rabatt på entrébiljetten till GIVSKUD ZOO.

Undrar du över stjärnornas betydelse? Våra experter använder dessa för att klargöra semesterhusets kvalitet. Det är enkelt - ju fler stjärnor, desto mer komfort och lyx kan du förvänta dig.
Klicka för att aktivera kartan

Så här köper du biljetter med rabatt

Boka en stuga på Jylland inom GIVSKUD ZOO öppettider. Du får då ett mail med en länk till "Min Bokning". Klicka på länken så kommer du till din sida där du också - 24h efter att bokningen gjorts - finner din rabattkupong för GIVSKUD ZOO.

Denna skriver du ut och visar upp vid ingången till GIVSKUD ZOO, som sedan drar av 20% på entrén. Kom ihåg att du också måste visa upp ditt Hyresbevis vid entrén för att få rabatten.

Kom nära djuren i GIVSKUD ZOO

Ta med dig familjen på safari i din egen bil eller år med GIVSKUD ZOOs safaribuss och kom nära djuren. Kör ut över den amerikanska prärien med de stora bisonoxarna och upplev den afrikanska savannen, där giraffer och zebror korsar vägen precis framför dig.

Fortsätt in i det farliga lejonets territorium och se de stora katterna gå precis utanför din bil - om du vågar? Lejonflocken i GIVSKUD ZOO är den största i Danmark, så du är alltid säker på att få se många lejon.

Under den mesta tiden av säsongen, är det daglig utfodring av vargar och gorillor. Barnen kan även hjälpa djurparkens anställda att mata kamelerna.

| Editor: