Knuthenborg Safaripark

Semesterhus med rabatt till Knuthenborg Safaripark

Specialerbjudande i Knuthenborg Safaripark - 50% rabatt på biljetter

Under perioden 27 juni till 9 augusti erbjuder Knuthenborg Safaripark biljetter till halvpris. Det är därför mer fördelaktigt att köpa biljetter direkt på Knuthenborg Safaripark snarare än att använda dansommer-erbjudandet.

Om du bokar ett semesterhus på Själland har du samtidigt möjlighet att få 20 % rabatt på inträdet till Knuthenborg Safaripark under den period du bor i huset.

Undrar du över stjärnornas betydelse? Våra experter använder dessa för att klargöra semesterhusets kvalitet. Det är enkelt - ju fler stjärnor, desto mer komfort och lyx kan du förvänta dig.
Klicka för att aktivera kartan

Hur får jag rabatten?

Efter att du bokat ditt semesterhus på Själland, Mön, Lolland eller Falster, får du ett mail med en länk till Min Bokning. 24 h senare, får du på den sidan tillgång till rabattkupongen som du skriver ut och tar med dig till Knuthenborg Safaripark. När du lämnar in den vid ingången, får du 20% rabatt på biljetterna. 

Knuthenborg Safaripark - En vild upplevelse

I Knuthenborg Safaripark, som är Nordeuropas största i sitt slag, finns många spännande upplevelser för alla. På den stora öppna savannen, bland de vilda djuren och de farliga rovdjuren i Tiger- & Ulveskoven, kör ni själva runt och kan komma riktigt nära inpå djuren.

I många områden, kan man också stiga ut från bilen. Du kan också följa Knuthenborgs guide runt i parken och få massor av spännande historier berättade om djuren. Passa på att hyra ett semesterhus och besök Knuthenborg Safaripark!

Naturlekplatsen Småland

På Danmarks största naturlekplats finns aktiviteter för stor som liten. Ta en aptur på djungelön och se vem av er som är den bästa apan, eller lek Robinson Cruse på vägen från sin öde ö på. Svinga er som Tarzan eller ta en klättertur genom skogen. Här finns även en vattenlekplats för både stora och små barn. Kom därför ihåg att ta med badkläderna när ni besöker Knuthenborg Safaripark

Expedition Tiger

Här får ni följa med på en nervkittlande tigerexpedition i Indien tillsammans med Knuthenborgs tiger-team. Med djurskötaren Alex i spetsen, kommer ni med på en vild och hårresande upplevelse i den indiska "djungeln" tillsammans med tigern Liva, som är på jakt efter föda till sina tre tigerungar.

Faktum är att det är du som är "tigern", och ser via en avancerad "Tiger Cam" samma som tigern ser under sin jakt. Stora som små kan komma med på expeditionen där du som gäst, plötsligt är mitt i den dramatiska historien om en tigerhona och hennes ungar.