search

Hyr hus eller semesterlägenhet i Katalonien

Passa på att hyra semesterhus i Katalonien och lev som spanjoren i denna omtyckta del av Spanien. I regionen finner du Spaniens näst största stad Barcelona. Varje år reser flera tusentals svenskar till Katalonien, och framför allt Barcelona, och bor i ett semesterhus eller en semesterlägenhet.

Att hyra hus i Katalonien är så mycket mer än bara Barcelona. Här kan du även hyra hus i Costa Brava och Costa Dorada som bjuder på sköna stränder och behagligt klimat medan Pyrenéerna präglar de norra delarna.

Att hyra hus i Katalonien möjliggör för en skön semester för så väl liten som stor. Ta till exempel och hyr ett semesterhus med egen pool och oslagbar utsikt över landskapet eller upplev cityliv genom en semesterlägenhet i Barcelona eller nära hamnen i Costa Brava.

Gå på upptäcksfärd i Pyrenéerna, slappa på stranden, shoppa, upptäck historiska byggnader och ta del av kulturen. Katalonien blir man aldrig trött på.

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra hus i Spanien varmt välkommen. Du kan söka samt boka kvalitetssäkrade semesterhus i Katalonien direkt här på vår hemsida.